Хіти тижня. Позаздрять навіть молоді: 64-річна бабуся шокує своєю сексуальною фігурою (фото)

64-річна Леслі Максвелл доводить усім: виглядати красиво можна в будь-якому віці. Лише подивіться на її неймовірні фото. Ви будете здивовані, передають Патріоти України.

Найбільша пристрасть у житті Леслі – фітнес. Жінка регулярно ходить у спортзал разом із своєю 19-річною внучкою Тією, яка визнає, що бабуся створює їй певну конкуренцію через постійну увагу чоловіків. Оскільки вона виглядає неймовірно для свого віку, чоловіки справді приділяють увагу бабусі, – розповідає внучка Тія.

Леслі публікує досить відверті фото в інстаграмі, де вже назбиралося понад 60 тисяч підписників. З нею постійно хочуть познайомитися різні чоловіки. Кумедно, але багатьом залицяльникам ледь виповнилося 18 років.

"Я сприймаю це як комплімент. Це дійсно чудово, що вони стежать за мною… Деяким хлопцям близько 18 років, і це справді кумедно. Інколи вони бувають дуже неслухняними", – жартома розповідає бабуся.

Дочка Леслі не дуже задоволена такою активністю мами. Вона не проти того, щоб жінка займалася фітнесом. Але, на її думку, краще зав’язувати із відвертими фотографіями в інстаграмі.

Однак Леслі спокійно до цього ставиться. Для неї світлини в бікіні – це частина роботи. Та й вона не соромиться свого тіла.

"Я беру участь в різних змаганнях, тому звикла виходити на сцену в крихітній білизні. В мене немає проблем, щоб поділитися цим. Адже я не соромлюся свого тіла. Навіщо бути старим і хворим? Це не обов’язково! Чому б не бути на вершині світу, якщо ти це можеш зробити! – розповідає Леслі.

Зрозуміло, що старіння неможливо зупинити. Та Леслі демонструє, що регулярні вправи та догляд за собою можуть уповільнити цей процес.

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...