Хіти тижня. Пишки скоро не стане: alyona alyona поділилася першими результатами схуднення (фото)

alyona alyona показала, як змінилася її фігура через місяць після початку дієти і тренувань. Зірка українського хіп-хопу помітно схудла, але зупинятися на досягнутому не планує, адже має велику мету, передають Патріоти України.

"Топимо жир! - написала Альона в Instagram. - 29, і це я не про вік, а про мету схуднути, яку собі поставила. 15 червня після свого дня народження я стала на ваги і побачила цифру 127,5 кілограмів! І вирішила за рік схуднути на 29 кг. Вже майже місяць як я знайшла дієтолога і тренера, і у мене є перші результати. Далі - більше".

На фото усміхнена Альона в лосинах і футболці позує з вимірювальним метром на шиї, і її перетворення не залишилося для шанувальників непоміченим.

"Хороші результати! Немає нічого потужнішого за мету, яку людина поставила і хоче досягти, - пишуть в коментарях. - "За рік скинеш більше, ці 29 мають піти з легкістю за півроку". "Скоро пишки не стане!" "Ти велика молодець, що почала займатися собою. Це не так важливо візуально, як внутрішньо".

Раніше alyona alyona зізналася, що почала худнути, аби "завчасно не врізати дуба". "У цьому році я м'яса намагаюся не їсти, мінімізуючи його вживання. Я почала цікавитися користю багатьох речей і вірю в теорію, яка говорить, що вживання червоного м'яса впливає на весь організм, і в тому числі на серцево-судинну систему, - розповіла вона в YouTube-шоу "Їжа Дурнєва". - Обираю продукти, глікемічний індекс яких не перевищує 50".

Провокації тривають: Тисячі авіарейсів європейських компаній постраждали від перешкод GPS з боку Росії

середа, 24 квітень 2024, 6:30

Тисячі рейсів авіакомпаній до країн Балтії з Великої Британії постраждали через перешкоди супутниковій навігації з боку Росії, передають Патріоти України з посиланням на The Telegraph. Зачеплені рейси за вісім місяців до кінця березня включали 2309 рей...

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...