Хіти тижня. Реалії скреп: Спонсор путінського хокею та один з найбагатших бізнесменів Росії наклав на себе руки

Видання Forbes оцінює стан Босова в 1,1 мільярда доларів.

Дмитро Босов

Російський вугільний мільярдер Дмитро Босов наклав на себе руки. Йому було 52 роки. Про це повідомляють росЗМІ з посиланням на двох знайомих покійного, передають Патріоти України.
За словами одного з джерел, Босов звів рахунки з життям в ніч на 6 травня. А джерело в правоохоронних органах додало, що вночі поліція виїжджала на виклик, пов'язаний з самогубством в підмосковному селищі Усово, де жив бізнесмен.
Причини цього вчинку поки невідомі.
Видання Forbes оцінює стан Босова в 1,1 мільярда доларів. Бізнесмен займав 86-е місце в списку найбагатших росіян.
Першим бізнесом росіянина називають Красноярський алюмінієвий завод: в 1997 році Босов став його співвласником. А в 2000-му продав акції заводу, після чого заснував групу "Аллтек".

Основний актив Босова - це група "Сібантрацит", найбільший в Росії виробник металургійного вугілля. У 2018 році компанія виробляла 24,1 мільйона тонн вугілля і антрациту.

Пролунали постріли: У Чернівецькій області цивільні накинулися на працівника ТЦК

субота, 20 квітень 2024, 16:41

У Чернівецькій області місцеві скоїли масовий напад на працівників ТЦК та СП. Один з працівників ТЦК відкрив вогонь, передають Патріоти України. Як повідомляє прес-служба обласного ТЦК, інцидент стався сьогодні, поблизу села Чорногузи, під час здійснен...

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку (фото)

субота, 20 квітень 2024, 16:19

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку в Голосіївському районі. Про це повідомила патрульна поліція Києва та оприлюднила відповідні фото, передають Патріоти України. "У Голосіївському районі інспектори отримали повідомлення п...