Хіти тижня. СБУ була в шоці: Спливли цікаві факти про інтерв'ю Гордона з Поклонською і Гіркіним

Скандальні інтерв'ю українського журналіста Дмитра Гордона з кримською зрадницею Наталією Поклонською і терористом Ігорем Гіркіним "Стрєлковим" було ініційовано Офісом генерального прокурора (ОГП). Про це повідомив на своїй Facebook-сторінці колишній народний депутат Борислав Береза з посиланням на власні джерела в силових відомствах, передають Патріоти України.

За його словами, всі питання, які Гордон озвучував в вищевказаних інтерв'ю, складалися в ОГП і контррозвідці СБУ. При цьому ні в ОГП, ні в СБУ не подумали про те, як відреагує суспільство на ці інтерв'ю.

"Вони реально були шоковані, що люди були обурені. Це доводить, що немає ніякої комунікації між українцями і держорганами. Але це завжди так було. Тому розходимося - зради немає. Є лише дурість і відчуття повного божевілля", - написав колишній нардеп.

Також за словами Борислава Берези, відомості, отримані в процесі інтерв'ю, не можуть послужити доказами для Гаазького трибуналу у справі про агресію Росії в Україні. "У Гаазі немає ніяких флешок, той, хто переконав в цьому Гордона, просто обдурив його. Ці відомості, отримані в інтерв'ю, не можна використовувати в якості доказів агресії РФ проти України. Це розуміють всі, але тільки не наші правоохоронці", - зауважив він.

"Бавовна" наводить жах? Опитування показало, чого найбільше бояться росіяни

четвер, 25 квітень 2024, 7:25

У першому кварталі 2024 року головними страхами росіян стали диверсії та атаки безпілотників. Занепокоєння громадян також підкріплювалося постійними вибухами у Білгородській області, передають Патріоти України. Це випливає з національного індексу триво...

Удар по шпигунській мережі китайців: Байден підписав закон про заборону в США TikTok. Коли та за яких умов почне діяти

четвер, 25 квітень 2024, 7:15

Президент США Джо Байден у середу, 24 квітня, підписав законопроект, який може призвести до загальнонаціональної заборони TikTok, повідомляє CNN. Це положення було включено до законопроєкту про надання іноземної допомоги Україні, Ізраїлю й Тайваню. Вод...