Хіти тижня. Ще жити б та жити... З'явилися фото та відео 17-річної жертви сина ексміністра в п'яній ДТП у центрі Києва

У мережі з'явилося відео із загиблою під час ДТП 1 травня в Києві 18-річною дівчиною Олександрою Земляковою. Кадри опубліковані на Facebook-сторінці dtp.kiev.ua, зазначають Патріоти України. Також стало відомо, що дівчина вела Instagram під ніком "favoritka".

"Перед трагедією компанії гуляла і вживала спиртні напої. Потім була дуже коротка поліцейська гонитва. Результат ви всі бачили вранці", – йдеться в повідомленні.

Загибла Олександра Землякова.

На сторінці загиблої опублікована фотографія зі свічкою і підписом: "Ти була найкращою! Ангел мій!".

"Моє життя без тебе зупинилося", – написала матір дівчини.

Пост на сторінці загиблої в пам'ять про неї.

Нагадаємо, що смертельна аварія сталася 1 травня на бульварі Лесі Українки. Автомобіль Infiniti на великій швидкості злетів з дороги, перекинувся і врізався в електроопору.

Загибла Олександра Землякова.

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині (фото)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфері ...

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...