Хіти тижня. Що робиться: Перша в Британії гей-пара батьків розлучилася після того, як один з них закохався в бойфренда їх дочки (фото)

Здавалося, що 55-річний Тоні і 50-річний Баррі, які офіційно одружилися в 2014 році після легалізації в країні одностатевих шлюбів, - просто зразкова пара, але...

Перша в історії Великобританії гей-пара батьків, які завели дітей за допомогою сурогатного материнства, розлучилася після 32 років спільного життя, інформують Патріоти України.

У 1999 році у Тоні і Баррі Дрюітт-Барлоу (Тоні Барлоу - відомий вчений-біохімик, який зробив кар'єру в сфері клінічних досліджень і заробив десятки мільйонів доларів) народилися двійнята - дочка Саффрон і син Аспен. Вони були зачаті з використанням донорської яйцеклітини однієї жінки, Трейсі Макк'юн, а потім були пересаджені іншій жінці - Розалінді Беллані. Баррі - батько однієї дитини, Тоні - іншої, але вони не говорять про те, хто з них для кого з близнюків є біологічним батьком.
Саффрон і її брат-близнюк Аспен стали першими в історії країни людьми, в чиєму свідоцтві про народження вказані два батька. І жодної матері. З тих пір у Саффрон і Аспена, яким ось-ось виповниться 20 років, з'явилося ще троє братів.
Здавалося, що 55-річний Тоні і 50-річний Баррі, які офіційно одружилися в 2014 році після легалізації в країні одностатевих шлюбів, - просто зразкова пара. Однак з часом їх почуття почали слабшати і переросли просто в дружні. Баррі закохався в бойфренда їх дочки Саффрон - 25-річного Скотта Хатчінсона. І той відповів взаємністю.
Як повідомляє видання Daily Mail, тепер подружжя Дрюітт-Барлоу оформляють розлучення, однак продовжують жити всі разом в американському штаті Флорида - Тоні, Баррі, п'ятеро їхніх дітей і Скотт. Тоні діти називають татом, Баррі - татком, а Скотта - вітчимом.
Тоні цілком схвалює вибір свого колишнього чоловіка. Він навіть виступив посередником, коли Баррі і Скотт не знали, як делікатніше повідомити новину про свій роман Саффрон. «Звичайно, спочатку вона була роздратована. Але Тоні сказав: "Ти бачиш, Скотт тепер з татком, він йому подобається". Саффрон побачила, як ми щасливі, і прийняла це», - розповідає Баррі.

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...

Програма житлових контейнерів 2.0: У Берліні з'являться додаткові місця для біженців з України

четвер, 28 березень 2024, 20:14

У кількох районах Берліна планують збудувати 16 центрів для біженців на понад 6 тис. місць, а також найближчим часом додадуть 1 тис. місць у колишньому аеропорту Тегель. Про це повідомив мер міста Кай Вегнер, повідомляють Патріоти України з посиланням ...