Хіти тижня. "Шо, ф*шисти?!": Соколова потрапила у скандал з таксистом-українофобом в Одесі (відео)

На українську журналістку Яніну Соколову з образами накинувся таксист в Одесі. Приводом для конфлікту стала україномовність телеведучої. Про прикрий випадок вона розповіла під час щотижневої онлайн-зустрічі з фанами на YouTube, повідомляють Патріоти України.

Соколова зазначила, що вона почала розмову з водієм авто рідною для себе мовою, оскільки в повсякденному житті думає і спілкується винятково так.

"Він спочатку мовчав, а потім сказав: "Шо, фашисти, настраждалися ми через вас?! Тепер буде у нас реванш!". Я кажу: "Ну, я бачу, що ви до кінця не розумієте ситуацію, хто фашист, а хто ні". На що він мені сказав: "Не "бачу", а "видите". Говоріть, будь ласка, тією мовою, якою звик говорити народ в цьому місті", – поділилася сумним досвідом спілкування з українофобом журналістка.

"Не було практично міста. Його рівняли з землею": Боєць ГУР розповів про прорив до Маріуполя

четвер, 25 квітень 2024, 7:50

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” був командиром однієї із груп, яка відправилася на гелікоптерах до окупованого Маріуполя. Там він приєднався до українських захисників та разом із ними обороняв місто від російських окупантів....

"Бавовна" наводить жах? Опитування показало, чого найбільше бояться росіяни

четвер, 25 квітень 2024, 7:25

У першому кварталі 2024 року головними страхами росіян стали диверсії та атаки безпілотників. Занепокоєння громадян також підкріплювалося постійними вибухами у Білгородській області, передають Патріоти України. Це випливає з національного індексу триво...