Хіти тижня. "Сказати, я злий - нічого не сказати": Кличко пообіцяв знайти вандалів, які пошкодили відкритий на День Києва міст

Віталій Кличко відреагував на закриття велосипедно-пішохідного мосту між аркою Дружби народів і парком "Володимирська гірка".

На пішохідному мості у Києві. Фото: Українські новини.

Мер Києва Віталій Кличко відреагував на закриття велосипедно-пішохідного мосту між аркою Дружби народів і парк "Володимирська гірка", який відкрили напередодні ввечері в подарунок киянам і у якого тріснуло скло на одному з оглядових майданчиків. Зокрема, у себе на сторінці в Facebook глава міста написав, що основна версія, яка розглядається - акт вандалізму, передають Патріоти України.

"Кілька годин тому, раптом тріснуло скло на двох фрагментах скляної підлоги. Просто так, враховуючи його товщину і характеристики, трапитися цього не могло. Основна версія, яка розглядається - акт вандалізму. Не виключено, що механічне пошкодження могло статися знизу скла(мосту). Розглядається версія того, що стріляли", - написав Кличко.

У той же час, мер Києва повідомив, що правоохоронці поінформовані про подію і з'ясовують її причини. "Сказати, що я збентежено злий- це нічого не сказати! Я знаю, що є багато недоброзичливців того, що в Києві відбуваються позитивні зміни. Але такі диверсії - це кримінал. І будуть мати жорстку відповідь. Звернувся до правоохоронних органів терміново з‘ясувати причини і дати правову оцінку тому, що трапилося", - написав він.

Про подію повідомили і на сторінці dtp.kiev.ua у Facebook. "Кажуть, хулігани вночі знизу розстріляли з нарізної зброї... Нове скло на новому мосту. Все вкрилося тріщинами і павутинням, перевіряти міцність не рекомендуємо", - йдеться у дописі.


Українець відсудив у "Ощадбанка" десятки тисяч гривень моральної компенсації: Що сталося

вівторок, 16 квітень 2024, 9:23

Барський районний суд Вінницької області зобов'язав Ощадбанк повернути клієнту 129,4 тис. грн, які списали з його рахунку, та заплатити йому 30 тис. грн моральної шкоди. Клієнт став жертвою шахрайських дій, передають Патріоти України. Як йдеться в ріше...

Яке покарання можуть ввести за відмову проходити ВЛК - пояснення

вівторок, 16 квітень 2024, 8:56

Правовий комітет Верховної Ради розглядає два законопроєкти, які передбачають посилити покарання для ухилянтів. Зокрема, за непроходження ВЛК пропонується ввести адміністративну, а також кримінальну відповідальність, передають Патріоти України. Про це ...