Хіти тижня. "Схожа на різдвяну прикрасу": Королівська родина возз'єдналася у Віндзорському замку, і вбрання Єлизавети II затьмарило всіх

Для виходу 94-річна королева обрала червоне пальто і капелюшок, які різко контрастували зі стриманими відтінками одягу її рідних.

Принц Вільям і Кейт Міддлтон завершили свій різдвяний тур по Великобританії у Віндзорі, де зустрілися зі своїми рідними, волонтерами та працівниками служб життєзабезпечення. У соціальних мережах з'явилися фото, на яких члени королівської родини слухають різдвяні пісні і спілкуються з публікою, і в коментарях одразу ж почали обговорювати яскраве вбрання Єлизавети II, повідомляють Патріоти України.

Для виходу 94-річна королева обрала червоне пальто і капелюшок, які різко контрастували зі стриманими відтінками одягу її рідних. "Її Величність виглядає приголомшливо в червоному!" - пишуть шанувальники в Instagram. - "У червоному королева Єлизавета схожа на різдвяну прикрасу!"

На окремі компліменти заслужив стильний образ Кейт Міддлтон, яка обрала для вечора приталене зелене пальто Catherine Walker з коміром з штучного хутра, чоботи Ralph Lauren, клатч від Alexander McQueen і діамантові сережки з королівської колекції.

Також на зустрічі були присутні принц Чарльз і Камілла, принцеса Анна, молодший син Єлизавети II принц Едвард і його дружина Софі. У повному складі королівська родина може зібратися лише після Різдва, коли до Великобританії прибудуть принц Гаррі і Меган Маркл, якій 11 січня належить з'явитися в суді за позовом проти британського таблоїду.

Журналістка СТБ, яка покинула Україну через війну, балотується до місцевої ради Ірландії

субота, 11 травень 2024, 20:50

Журналістка Наталія Красненкова, яка поїхала до Ірландії, рятуючись від агресії Росії в Україні, стала першою українкою, яка балотується в депутати місцевої ради в ірландському графстві Керрі. Про це повідомляє видання Irish Independent, передають Патр...

"Зараз із ним гуляє мама": Представник Латвії на Євробаченні-2024 прихистив песика з Харкова (відео)

субота, 11 травень 2024, 20:10

Представник Латвії на пісенному конкурсі "Євробачення-2024" – співак Dons – став одним з учасників, хто публічно підтримав Україну. Виконавець прихистив собаку з Харкова. Артист поділився, як назвав домашнього улюбленця, передають Патріоти України. Під...