Хіти тижня. Скрепні розбірки: Скандальний продюсер відібрав у 81-річної дружини квартиру

Музикант шахрайським методом змусив дружину підписати документи, переконаний адвокат потерпілої...

Лідія Федосеєва-Шукшина й Барі Алібасов

Скандальний російський музикант і продюсер Барі Алібасов залишив свою дружину, 81-річну Лідію Федосеєву-Шукшину, без квартири в Новій Москві, вартість якої оцінюється в 10 млн рублів, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Так, повідомляється, що кілька тижнів тому артистка дізналася, що втратила свою квартиру. Власником нерухомості став помічник Алібасова Сергій Моцар.

Як пише видання, Барі попросив підписати Лідію документ на квартиру. Музикант привіз дружину до адвоката, нібито для консультації, а потім дав документ для підпису. "Подумала, напевно, договір на якісь книги або інтерв'ю. Я не очікувала такого від близької людини", – говорить Федосеєва-Шукшина.

Відомо, що зараз у ситуації розбирається адвокат Юліан Соболєв, який звинувачує Барі в шахрайстві та просить взяти його під арешт.


Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...