Хіти тижня. Скрепи "побєдобєсія": Бориса Гребенщикова зацькували в Твіттері, пригадуючи йому гастролі в Україні

У Твіттері лідера групи «Акваріум» з'явився пост такого змісту: "Проводиться збір грошей на оплату запису нового альбому». Користувачі соцмережі сприйняли подібне прохання вкрай вороже, передають Патріоти України.

Деякі взагалі припустили «злом сторінки», інші пригадали музикантові його політичні погляди, особливо з приводу "української проблеми". «Бандера подасть», «Навальному напиши - він допоможе», "А ось мій Яндекс-гаманець. Ну що, синку, не допомогли тобі гастролі на Україні і пошлі пісеньки в інтернеті?», «У держдепартаменту США», - налетіли на Гребенщикова «шанувальники».
Трохи пізніше Гребенщиков опублікував ще один твіт, до якого доклав відеозапис. «З захопленням мушу визнати, що в соціальних мережах виникла плутанина», - саркастично зазначив музикант. Він додав, що насправді «Акваріум» ні у кого грошей не просить, але і не відмовиться, якщо хтось захоче допомогти колективу.

Оце так! У Львові дружину військовозобов’язаного засудили до 3 років позбавлення волі за укладення фіктивного шлюбу

четвер, 25 квітень 2024, 6:30

У судовому реєстрі повідомляється, що суд у Львівській області визнав жінку-інваліда 3 групи винною у незаконному переправленні особи через державний кордон, передають Патріоти України. Як йдеться у матеріалах справи, жінка, будучи інвалідом 3 групи, в...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив в черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...