Хіти тижня. Справа Єфремова: Актор заявив, що навряд чи ще колись вийде на сцену

Заслужений артист РФ відбуває покарання у в'язниці за смертельну ДТП.

Засуджений на сім з половиною років актор Михайло Єфремов написав нового листа з колонії, де відбуває покарання, повідомляє телеграм-канал "НеМалахов", передають Патріоти України.

Минулого разу заслужений артист відправив лист вдові загиблого в ДТП Сергія Захарова. За словами артиста, після трагічної аварії в центрі Москви, коли він сів за кермо п'яним, його життя розділилося на до і після. У своєму зверненні до вдови Захарова Михайло Єфремов просить вибачення. Також в листі артист обіцяє допомогти родині загиблого і зробити все, що буде в його силах.

На цей раз актор написав листа молодшому синові загиблого Валерія Захарова. У посланні молодій людині Єфремов також просить вибачення за те, що фактично відібрав життя його батька, а також нарікає на те, що вже навряд чи зможе бути після цього актором.

Раніше саме Валерій Захаров, молодший син водія Сергія Захарова, який загинув в ДТП на Смоленській площі, попросив Пресненський суд призначити для Єфремова максимальне покарання. Як Валерій відреагував на лист артиста, поки невідомо.

Помер відомий український спортивний журналіст і коментатор

субота, 11 травень 2024, 15:55

У віці 68 років помер відомий український спортивний журналіст і коментатор Сергій Савелій. Трагічну звістку повідомляє Суспільне Спорт, посилаючись на рідних Савелія, передають Патріоти України. Савелій понад 40 років працював на Суспільному мовленні,...

Зниклі авто, прострочені продукти і булінг: Академія сухопутних військ опинилася у центрі гучного скандалу

субота, 11 травень 2024, 14:54

Тимчасова слідча комісія виявила численні порушення в Академії сухопутних військ. Про це у своєму Facebook повідомив сержант 72-ї бригади ЗСУ імени Чорних запорожців Віктор Пилипенко, передають Патріоти України. За його словами, напередодні відбулося п...