Хіти тижня. "Стандарти" НАТО: Українців обурили святкові фото з військової частини ЗСУ

"Траву зеленою фарбою ще потрібно пофарбувати", - іронізують в мережі.

Користувачів соцмереж обурили фото з військової частини ЗСУ, на яких військовослужбовці займаються побілкою бордюрів. Про це повідомляється на Facebook-сторінці оперативного командування "Північ", передають Патріоти України.

"Карантин - карантином, а свята - святами. З давніх-давен в українського народу існувала звичка навесні прибирати двір, білити будинки, висаджувати квіти. Тяга до краси та гармонії не зникає. Тому навіть зараз, під час пандемії, військовослужбовці займаються благоустроєм територій, упорядковують свою військову частину. Звичайно - з неухильним дотриманням карантинних вимог і техніки безпеки", - повідомили в прес-службі оперативного командування.

Йдеться про військову частину А3814 (Новоград-Волинський, Житомирська область). При цьому користувачі соцмереж розкритикували це повідомлення. "Досить білити бетонні бордюри та стовпи", - написав Володимир Роїк.

"Траву зеленою фарбою ще потрібно пофарбувати", - зазначив Іван Романюк.

"Бордюри фарбуються в суворій відповідності зі стандартами НАТО", - пожартував користувач соцмереж з ніком Necro Mancer.

У прес-службі оперативного командування повідомили, що нічого поганого в прибиранні військовослужбовцями території військової частини немає.

В 49 на нове коло: Василь Вірастюк, який залишив родину заради молодухи, вчетверте став батьком

вівторок, 16 квітень 2024, 9:40

Нові стосунки стронгмена та нардепа почалися, поки дружина з дітьми були за кордоном. Стронгмен і нардеп Василь Вірастюк зустрів нове кохання і вчетверте став батьком. Як виявилося, Василь ще задовго до скандального розлучення з другою дружиною Інною, ...

Українець відсудив у "Ощадбанка" десятки тисяч гривень моральної компенсації: Що сталося

вівторок, 16 квітень 2024, 9:23

Барський районний суд Вінницької області зобов'язав Ощадбанк повернути клієнту 129,4 тис. грн, які списали з його рахунку, та заплатити йому 30 тис. грн моральної шкоди. Клієнт став жертвою шахрайських дій, передають Патріоти України. Як йдеться в ріше...