Хіти тижня. "Сц*ть вам в обличчя, а ви підспівуєте!": Притула жорстко розкритикував музичні смаки українців (відео)

Шоумен проаналізував найпопулярніші кліпи в українському сегменті YouTube і виявив, що в десятку найбільш популярних пісень увійшли тільки два треки, виконані українцями.

Український шоумен і телеведучий Сергій Притула жорстко висловився про російську музику і музичні уподобання українців, передають Патріоти України.

Ведучий проаналізував найпопулярніші кліпи в українському сегменті YouTube і виявив, що в десятку найбільш популярних пісень увійшли тільки два треки, виконані українцями. Решта – композиції російських реперів, яким, в більшості випадків, заборонений в'їзд в Україну через порушення законодавства. Відео з міркуваннями Притули опубліковано на YouTube.

"Що там у нас в трендах? Та щоб ви скиснули! Друзі, нам треба серйозно поговорити... Що це таке? Ви взагалі бачили, що у нас в трендах українського YouTube. Ви розумієте, що у нас популярне, що люди дивляться?" – обурився Притула.

Розглянувши першу десятку, Сергій виявив, що серед них є тільки два треки українською мовою. Найпопулярнішою ж піснею в трендах виявилася композиція російських виконавців Cream Soda & Хліб "Плачу на техно".

"Ось ви чому заслухали цю пісню до дірок? Вона вам близька? Ви так само, як і співають у пісні, мрієте щось купити на Кузнецькому мосту? А ви взагалі знаєте, де це і що на Кузнецькому мосту моста немає. Так само, як в Росії конституція є, а прав немає. Загадкова країна, я вам скажу..." – висловився ведучий.

Далі його увагу привернув трек Єгора Кріда і Моргенштерна, котрий оскандалився в Україні.

"Тут більше уваги привертає особистість Моргнештерна. Це той російський репер, який 8 грудня 2019 року давав концерт в Одесі в день жалоби за загиблими у пожежі в одеському коледжі і назвав той самий день "йо**ною показухою"? Українці, він сц*ть вам в очі, а ви йому підспівували?!"

У трійку найпопулярніших треків на YouTube в Україні потрапив популярний виконавець DZIDZIO (Михайло Хома) з піснею "Молитва за Україну". "Міша, як ти туди прорвався? Коли бачиш DZIDZIO в трендах, розумієш – для України ще не все втрачено! Але коли дивишся далі, то хочеться помолитися за Україну разом з ним", – зазначив шоумен.

Ще однією україномовною піснею в топі YouTube став новий трек групи The Hardkiss "Гора". Решта композицій у десятці виконують російські репери, на що Сергій гостро відреагував, звернувшись до українців.

"Гірше російського року може бути тільки російський реп. Він має образ хлопчика з татуюваннями, який хоче покакати, але не може. Звичайно, після 6 років війни якось "не ок" слухати росіян, які шляються по Криму і з Кадировим луплятбся в ясна", – вибухнув гнівом Притула.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...