Хіти тижня. Сумний прогноз: Лікарка розповіла, як довго українцям доведеться носити маски

Карантин в Україні, за чутками, можуть продовжити до 11 травня.

Карантин в Україні навряд чи скасують найближчим часом, а різних обмежувальних заходів, швидше за все, доведеться дотримуватися ще довго. Про це розповіла лікар-інфекціоніст Оксана Чемич, передають Патріоти України.

Відповідаючи на питання про те, що карантин в Україні, за чутками, можуть продовжити до 11 травня, лікар зазначила, що знімати обмежувальні заходи раніше навряд чи варто.

"Зараз ми готуємося до більшого напливу пацієнтів. Кількість хворих кожні 4-5 днів в Україні подвоюється. Я розумію, що з економічної точки зору країна значно страждає. Але як інфекціоніст, вважаю недоречним і суперечливим питання виходу з карантину. Ніяких підстав для цього немає", - сказала вона.

На думку лікаря, якщо вийти з карантину раніше, то в країні з'явиться дуже велика кількість хворих, з якими медсистема не зможе впоратися.

"Я полечу в Дубай, а ви будете ховатися в підвалах": Чемпіонка України та донька депутатки образила мешканців Дніпра (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 22:06

Чемпіонка України з академічного веслування 2017, 2018 та 2019 років Алсу Алєйнікова потрапила у скандал. Вона публічно у своїх соцмережах образила мешканців Дніпра, називавши їх «жебраками» та сказавши, що вони їдять тільки «сало і сосиски». Про це ін...

"Через великий вклад у розвиток": Федерація боксу України привітала з днем народження замовника вбивства активістки Гандзюк

понеділок, 29 квітень 2024, 21:02

Федерація боксу України (ФБУ) привітала з днем народження колишнього віцепрезидента боксерської організації Владислава Мангера, засудженого за вбивство херсонської активістки Катерини Гандзюк. Як повідомляє "Чемпіон", ФБУ привітала Мангера у своєму офі...