Хіти тижня. Своїх не кидають? - Вся правда про "руський мір" в одному фото

Кадри покинутої могили "борця за руський мір" з лав бандформувань "ДНР" на тимчасово окупованому Донбасі наочно показують, як російські окупанти відносяться до сепаратистів "Л/ДНР".

Офіцер Збройних сил України Анатолій Штефан "Штірліц" опублікував красномовне фото могили терориста "ДНР", який поповнив "бригаду 200" ще в 2015 році і був благополучно забутий своїми друзями-сепаратистами з лав незаконних збройних бандформувань. Про це він повідомив в своєму Telegram-каналі, передають Патріоти України.

Уточнюється, що на цьому кадрі покинута могила проросійського терориста "ДНР" з позивним "Дід Магадан". Повідомляється, що він помер ще в 2015 році, але, з огляду на стан могили, місце поховання "героя руського міра" так ніхто і не відвідував.

Подібні фотодокази Штефан прокоментував в іронічному стилі, зазначивши, що вони ідеально ілюструють ставлення окупантів РФ до тих, хто підтримав ідею їх війни за "руській мір". "Бойовик "Дід Магадан" з Петропавлівки пройшов Стіжкове, Михайлівку, кидався самовіддано в бій під снайперськими кулями під час штурму б/п в Орлово-Іванівці, був поранений в Нікішиному, помер в кінці 2015. Так виглядає його могила. Вічна пам'ять, так сказати. Батьківщина тебе кине ... Завжди", - написав захисник України.

Вбивці на трибунах: Під час футбольного матчу ворожий фанат кинув ніж у голову гравцю, що подавав кутовий (відео)

середа, 24 квітень 2024, 8:05

Під час матч 18-го туру чемпіонату Колумбії між командами Медельїн та Атлетіко Насьональ один з фанатів ледь не завдав великої шкоди гравцю гостей, передає

Удару по кишені бути? Українцям можуть запровадити нові тарифи на електроенергію - депутат назвав ймовірну ціну

середа, 24 квітень 2024, 7:44

У разі підвищення тарифу на електроенергію для населення ціна може вийти на рівень собівартості струму - 3,5 грн за кВт*год. замість нинішніх 2,64 грн. Такі розрахунки ґрунтуються на тому, що держава не може собі дозволити дотувати виробництво електрое...