Хіти тижня. Таке ніхто не очікував побачити: В Антарктиді розкопали стародавнього морського монстра

Вчені знайшли в Антарктиді, на острові Сеймур, останки гігантської морської рептилії після десятиліть розкопок, які періодично припинялися через примхи погоди.

Виявлена скам'янілість належала найважчому представнику еласмозаврів, що жили в один час з динозаврами, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Тварина належить до сімейства плезіозаврів, представники якого були найбільшими за розмірами в крейдяний період. Монстр завдовжки в 12 м. Важив від 11,8 до 14,8 тонни. Ця морська рептилія є найважчою істотою, яку коли-небудь виявили.

Раніше під Антарктидою знайшли унікальний підземний світ - вчені приголомшили неймовірними відомостями. Вчені вже знаходили останки представників еласмозаврів, але ті були вагою не більше 5 тонн. Вони жили за 30 тис. років до того, як динозаври вимерли на нашій планеті. Знайдена тварина виглядала, як ламантін з шиєю жирафа, чотирма ластами і змієподібною головою. Якщо вчені доведуть, що істота відносилася до роду Aristonectes, то можна буде говорити про те, що у неї була коротша шия.

Кинули на землю та жорстоко побили: У Варшаві в українця відібрали 400 тисяч євро

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:44

Група осіб в масках у центрі Варшави напали на 58-річного українця та відібрали у нього майже 2 мільйони злотих. Про це пише Inpoland в п'ятницю, 26 квітня, передають Патріоти України.

Дружина Сенцова очолила український офіс Amnesty International

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:32

Юристка та громадська активістка Вероніка Вельч, яка родом з Франківська, очолила український офіс міжнародної організації Amnesty International. Про це Вероніка Вельч повідомила у фейсбук, передають Патріоти України. "Долучаюсь до міжнародного правоза...