Хіти тижня. Таких в усьому світі лише 180: В Україні побачили розкішний позашляховик (фото)

На дорогах України помітили ексклюзивний позашляховик Kia Sorento Executive, який був випущений в обмеженій серії. Про це пише видання Topgir, передають Патріоти України.

Ексклюзивна модель була випущена лише у 180 екземплярах у всьому світі. Розробкою та виробництвом спортивного позашляховика "не для всіх" Kia Sorento Executive займалася компанія CRD, яка є дочірнім підприємством тюнінг-студії Brabus.

Лімітована модель 2.5 CRDi представлена лише у двох кольорах - чорний та сріблястий металік. На відміну від звичайного заводського позашляховика, Kia Sorento Executive від Brabus отримав лаконічний обвіс з невеликими "мускулами", а також роздвоєний вихлоп.

Ціна автомобіля без пробігу стартує від 33 тисячі євро. П'ятиступінчаста автоматична система та скляний зсувний дах з електроприводом пропонувалися клієнтам як додаткові опції - 1715 та 650 євро відповідно.

"Я вчора розмовляв із польським журналістом": Політолог пояснив, в якому випадку Польща може депортувати українців

четвер, 25 квітень 2024, 17:30

Політолог Володимир Фесенко пояснив, чому міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив про те, що його країна готова допомогти Україні повернути військовозобов’язаних. Він вважає, що це – відображення настроїв населення Польщі. Про це Володими...

Українців зможуть бронювати від мобілізації через "Дію": Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 17:22

Кабінет Міністрів розробляє новий порядок бронювання військовозобов'язаних, планується, що це можна буде зробити через "Дію", передають Патріоти України. Як пише «Форбс», про це повідомила перша віце-прем'єрка та міністерка економіки Юлія Свириденко, я...