Хіти тижня. Тест для дебілів: Парочка мажорів увірвалась на автівці з номерами Верховної Ради на скляний міст Кличка (відео)

Вранці на пішохідно-велосипедний «міст Кличка» на автомобілі в'їхала парочка столичних «мажорів».

Відео з'явилося в пабліку «Київ оперативний», передають Патріоти України.

Судячи з усього, дівчина-пасажир знімала «покатушки» в Instagram-stories. За кермом сидів хлопець, обличчя якого не показали. У салоні також сиділа ще одна дівчина.

«Заставити ремонтувати за їх рахунок!!!», «Теперь я знаю за чей счёт можно новые стёклышки на мосту организовать», «губки уточкой, мажоры с***ные», «Красиво как...отберут права», - пишуть в коментарях.

За даними поліції, позашляховик Mercedes Benz GL із номерами АА 1068 ВР виїхав у бік Набережної і після цього зник у невідомому напрямку. Правоохоронці почали пошуки машини. Відзначається, що зареєстроване авто в Голосіївському районі м. Києва 10 січня 2018 року.

Патрульні Києва в свою чергу повідомили в Telegram-каналі, що особистість водія встановлена, як і фактичне місце знаходження авто.

"За порушення Правил дорожнього руху порушника чекає адміністративна відповідальність, а яка саме, буде відомо тільки після дачі пояснень своїх дій як водієм, який заїхав на пішохідний міст, так і особами, які були очевидцями події", – сказано в повідомленні.

Пізно ввечері міський голова Києва повідомив, що особи власника автівки та порушників встановлено. Кличко закликав свідків злочину дзонити на 102, щоб надати свої покази.

Одну людину діставали прямо з-під коліс: Голова райдержадміністрації влетів у натовп людей в Броварах (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:54

Голова райдержадміністрації у Броварах влетів на авто в натовп людей, четверо людей отримали тяжкі травми, передають Патріоти України. Троє людей отримали переломи, ще одну людину діставали прямо з-під коліс авто. Йдеться про голову райдержадміністраці...

"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...