Хіти тижня. "Це просто капець! У людей немає мізків!": У Вєрки Сердючки відреагували на скандал навколо зіркового попурі на Майдані (відео)

Протеже Андрія Данилка і за сумісництвом співак Дмитро Волканов відреагував в Instagram на висловлювання людей з приводу зіркового попурі до Дня Незалежності України, передають Патріоти України.

У цей день молодий артист виступив разом з Вєркою Сердючкою. Він стояв на уявному вагоні метро в костюмі кролика і підіймав український прапор. Але жителів країни це обурило. Вони вважають, що Дмитро стояв на кістках.

"Боже, друзі! Що зараз діється в Facebook! Мені пишуть, що мене треба розстрілювати, що я танцював на кістках. Це просто капець! Ну, мені-то добре, я на свій рахунок нічого, крім грошей не приймаю. Але, у людей просто немає мізків!"– відреагував на слова хейтерів Волканов.

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...