Хіти тижня. "Це все ваші вигадки!": Ольга Куриленко пояснила свій скандальний пост

Гостра дискусія тривали добу, після чого актриса вирішила поставити в ній крапку.

Відома актриса, уродженка українського Бердянська Ольга Куриленко вирішила виправдати свою скандальну заяву про відсутність у неї української крові, передають Патріоти України.

Нагадаємо, скандал розгорівся після поста актриси в Instagram, в якому вона привітала своїх шанувальників з 9 Травня: "Happy Victory in Europe Day! А для наших із завтрашнім Днем Перемоги!". У актриси тут же поцікавилися, кого вона вважає "нашими", на що вона відповіла, що вважає себе "слов'янкою", оскільки якийсь тест ДНК показав, що у неї немає української крові.

Гостра дискусія тривали добу, після чого Ольга Куриленко вирішила поставити в ній крапку. "Всі ці дискусії, які ви внизу розвинули і сенс, який ви надаєте моїм словам, - це ваші вигадки. Ніде в моїх постах ви не знайдете ні слова про те, що я не люблю Україну, ні слова про те, що я від неї відрікаюся, ні слова про те, що я не люблю українців, ні слова про теперішній конфлікті України з Росією", - написала вона в Instagram.

Також актриса зізналася, що їй байдуже, яка в ній кров, адже вона не расистка. При цьому вона підкреслила, що любить Україну і її людей.

З 4 травня ВЛК не вказуватимуть "обмежено придатний": Чого чекати чоловікам

п’ятниця, 3 травень 2024, 15:56

З 4 травня в Україні майже повністю скасували індивідуальну оцінку придатності, коли військово-лікарська комісія могла обирати формулювання "обмежено придатний", передають Патріоти України. Деталі: Цей наказ набирає чинності 4 травня. За даними видання...

Зростання цін в Україні прискориться: Нацбанк оновив прогноз з інфляції

п’ятниця, 3 травень 2024, 15:45

Темпи зростання споживчих цін в Україні впали до 3,2% р/р у березні, що суттєво нижче прогнозу НБУ. Інфляція прискориться вже найближчим часом, передають Патріоти України з посиланням на "Інфляційний звіт" Національного банку України (квітень 2024 року...