Хіти тижня. Ціна питання - майже 10 тисяч доларів: На продаж виставили ексклюзивний "Запорожець" (фото)

В даний момент «Запорожців» залишилося не так багато. Власники цих раритетних авто активно розпродають їх на автомобільних майданчиках. Хто колекціонерам, а хто на запчастини.

У мережі виставили на продаж незвичайний «Запорожець». Вартість раритетної машини оцінили в 9,5 тис. доларів, передають Патріоти України.

Варто відзначити, що в першу чергу «Запорожець» так дорого оцінили зважаючи на його ексклюзивності. Власник зберіг первісний вигляд автомобіля. Крім того, цей «Запорожець» практично без пробігу.
Згідно з оголошенням, цей автомобіль був випущений в 1991 році, його пробіг склав всього 79 км. Зараз «Запорожець» знаходиться в Росії. Власник «прокачав» не тільки екстер'єр машини, але і салон.

Автомобіль оснащений 1,2-літровим бензиновим двигуном V4, який дозволяє розвивати максимальну швидкість 118 км/год. Також умілець пофарбував кузов в білий колір, а салон обшив бежевим кожзамом.

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...