Хіти тижня. Цинізм і нахабство: У мережі показали "карантинне" фото львівського топ-чиновника

За даними журналістки, це фото спочатку опублікувала, а потім видалила прес-служба Львівської ОДА.

У мережі з'явилося фото львівського топ-чиновника, який брав участь у публічному заході без медичної маски в період карантину. Відповідне фото опублікувала журналіст Вікторія Балицька, передають Патріоти України.

"Вони глумляться над нами. Нахабно та цинічно. На фото в масці тільки один голова Львівської облдержадміністрації Максим Козицький. Голова облради Олександр Ганущин, де ваша маска? А де маски тих дядьків самовпевнених? А людям на вулицях треба носити маски чи ні?" - обурилася вона.

За словами Балицької, такі дії чиновників деморалізують суспільство, а поліція просто "не помічає" порушення, які допускають високопоставлені особи.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

У Міноборони розповіли, чи з'являться ТЦК за кордоном та чи будуть вони вручати повістки

четвер, 25 квітень 2024, 16:42

Територіальні центри комплектування і соціальної підтримки не будуть працювати за кордоном. Вручення повісток за межами України виглядає нереальним, передають Патріоти України з посиланням на речника Міністерства оборони Дмитра Лазуткіна. "ТЦК за кордо...