Хіти тижня. Тунель, фонтани і "золотий" басейн: Екс-нардеп показав маєток Ахметова на Київщині (фото)

Основний триповерховий маєток олігарха оточують мармурові скульптури.

Біля села Плюти Обухівського району Київської області закінчується будівництво розкішного маєтку українського олігарха Ріната Ахметова. Про це розповів в Facebook колишній нардеп Ігор Луценко, передають Патріоти України.

Ділянка в 25 гектарів оточена подвійним парканом. На території резиденції - парковка, басейн, джакузі, купіль, кілька видів лазень. Мармурові скульптури прикрашають основний триповерховий будинок. А поруч з ним буде два фонтани в античному стилі.

Звернемо увагу, що користувачі в коментарях уточнили, що "біля басейну золоті форсунки і сходи. Їх ціла юрба постачальників шукала - 24 карата золота. На території забороняють користуватися мобільниками", а "від головної будівлі наліво йде підземний тунель під ставком в гостьовий будинок, зліва".

88-річний українець пішки залишив рідне селище в окупації, щоб не отримувати паспорт РФ

четвер, 25 квітень 2024, 5:00

Коли російські загарбники зайшли до частини Очеретиного, у Івана Яковича та його сусіда забрали документи. 88-річний чоловік вийшов з окупованої частини селища Очеретине Донецької області, аби не отримувати громадянство РФ. Про цю історію розповів очіл...

NASA опридюднило унікальне відео лавового озера на супутнику Юпітера

четвер, 25 квітень 2024, 4:15

"Вчені під час місії NASA Juno до Юпітера перетворили дані, зібрані під час двох недавніх прольотів повз Іо, на анімацію, яка підкреслює дві найдраматичніші особливості супутника Юпітера: гору та майже гладке, як скло, озеро охолоджуючої лави", – йдеть...