Хіти тижня. У яких областях України підтверджені зараження коронавірусом (карта)

За суботу, 14 березня, в Центр громадського здоров'я надійшло 12 повідомлень про підозру на COVID-19.

Станом на неділю, 15 березня, в двох областях України було зафіксовано підтверджені випадки зараження Covid-19, ще в ряді областей є підозри на зараження коронавірусом, повідомляють Патріоти України.

Підтверджені випадки зафіксовані в Чернівецькій і Житомирській областях. При цьому в Радомишлі, Житомирській області, хвора жінка вже померла. Її родичі та інші люди, з якими вона контактувала, знаходяться під наглядом.

У Чернівецькій області зафіксовано два випадки захворювання. Там само 15 березня госпіталізували трьох людей з підозрою на коронавірус. Також 15 березня двоє людей з підозрою були госпіталізовані в Слов'янську.

В цілому за суботу, 14 березня, в Центр громадського здоров'я надійшло 12 повідомлень про підозру на COVID-19 (Черкаська 1, Волинська 1, Чернівецька 5, Рівненська 3, Київська 1, Тернопільська 1). Жодна з них поки не була підтверджена.

Джерело: Апостроф

"Ми пишаємося, це щось виняткове": Перші у світі дев'ять близнюків, що вижили, святкують триріччя

неділя, 5 травень 2024, 7:59

Перші у світі дев'ять близнюків, що вижили, святкують 4 травня свій третій день народження. Вони насолоджуються цією подією вдома в Малі з батьками та шестирічною сестрою Судою. Про це пише Книга рекордів Гіннеса. Усі дев'ятеро дітей здорові та досягаю...

Нові правила: Хворих на діабет і ВІЛ можуть визнати придатними до служби й мобілізувати, - Міноборони

неділя, 5 травень 2024, 7:48

Придатними до служби в армії можуть визнавати навіть тих, хто страждає на серйозні захворювання, але зберігає достатню функціональність. Це стосується, зокрема людей із діабетом та ВІЛ, розповіла в ефірі телемарафону директорка департаменту охорони здо...