Хіти тижня. У кіноіндустрії може статися відкат назад: В Україні знову почали знімати в головних ролях акторів із Росії

Український кінематограф зробив останніми роками великий крок вперед - з`явилося реально якісне кіно.

Український кінематограф зробив в останні роки великий крок вперед, проте зараз в Україні знову почали знімати в головних ролях акторів з Росії. Про це розповіла актриса театру і кіно Олеся Жураківська, передають Патріоти України з посиланням на Укрінформ.

"Печально, але це наша дійсність", - сказала вона.

На переконання акторки, український кінематограф зробив останніми роками великий крок вперед - з`явилося реально якісне кіно."Мені дуже сподобалися фільм "Додому", "Мої думки тихі", наші "Перші ластівки", я вважаю, теж прекрасне кіно. А серіал "Спіймати Кайдаша" який чудовий! Тобто за цей час з`явилася маса гарних речей, але зараз, зважаючи на сумні тенденції, може бути відкат назад", - підкреслила Жураківська.

Вона додала, що її досі часто кличуть зніматися в Росії, але вона не може цього робити. "Дуже сильний внутрішній супротив. Не хочу. А от в Україні зараз все повертається на круги своя - у нас знову почали знімати в головних ролях акторів з Росії, печально, але це наша дійсність", - розповіла вона.

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...