Хіти тижня. У королівській родині намітився скандал: Вагітна внучка Єлизавети II може піти по стопах принца Гаррі, позбавивши свою дитину титулу

Королева Єлизавета II в дев'ятий раз стане прабабусею: її онука принцеса Євгенія чекає дитину від бізнесмена Джека Брубсбенка. Хоча малюк стане 11-м в черзі на престол, у нього, скоріш за все, не буде королівського титулу. На це є дві причини, і лише одна з них пов'язана з традиціями, передають Патріоти України.

У 1917 році король Георг V видав патент, який обмежує успадкування титулів онуками Суверена по прямій чоловічій лінії. На відміну від принца Вільяма і принца Гаррі, яким за традицією були даровані герцогства при їхніх шлюбах, жінки не успадковують ці титули при заміжжі і не передають їх своїм чоловікам і дітям. Таким чином, дитина Євгенії носитиме прізвище її чоловіка, і зможе отримати королівський титул, лише якщо його подарує сама королева.

Однак королівські джерела повідомляють, що Євгенія не хоче для своєї дитини королівського життя, і замість цього вважала за краще піти шляхом принца Гаррі і Меган Маркл.

"Навіть якщо королева запропонує їм титул в якості подарунка, це не те, чого хочуть Євгенія і Джек, - сказав Vanity Fair друг сім'ї. - Євгенія знає, що титул може бути не тільки благословенням, а й прокляттям, і вони з Джеком хочуть, щоб їхня дитина жила звичайним життям і сама заробляла собі на життя. Звання дійсно не мають значення для Джека і Євгенії, вони просто хочуть щасливу здорову дитину".

Аналогічні заяви робили принц Гаррі і Меган Маркл незадовго до народження Арчі. З тих пір пара прикладає чималих зусиль, щоб захистити сина від уваги ЗМІ. Сьогодні Арчі Харрісон Маунтбеттен-Віндзор носить офіційне прізвище, яке зазвичай надається членам королівської родини без королівських титулів.

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині (фото)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфері ...

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...