Хіти тижня. У Львові після невдалої спроби пограбування циган помахав геніталіями автобусу

Жінка розповіла про випадок, який стався з її чоловіком у автобусі.

У Львові після невдалої спроби пограбування чоловік циганської зовнішності оголив свої геніталії і помахав ними автобусу. Інцидент стався в автобусі №9, повідомляють Патріоти України.

"До мого чоловіка підсів чоловік романської зовнішності (циган) і запропонував випити 20 грам за його звільнення з в'язниці. Після відмови кілька разів робив вигляд, що засинає, падаючи на плече, і був спійманий за руку при спробі вкрасти документи з бананки", - розповіла дружина чоловіка, якого намагалися пограбувати.

Після цього циган вибіг з автобуса на зупинці біля церкви Ольги та Єлизавети, оголив свої геніталії і почав ними розмахувати вслід автобусу. Зазначається, що жінка просить бути уважнішими всіх туристів і жителів міста.

Скільки засуджених Україна може відправити на фронт? У владі назвали цифру

субота, 11 травень 2024, 0:55

В Україні нараховується 27 тис. осіб, які відбувають покарання у вигляді обмеження та позбавлення волі. З них, за озвученою представником міністерства юстиції на засіданні профільного комітету інформацією, 20 тис. засуджених можуть скористатися правом ...

Пенсії в Україні перерахують заднім числом за лічені тижні: Ось кому збільшать одразу за місяці

п’ятниця, 10 травень 2024, 18:37

В Україні з 1 червня перерахують пенсії тим, хто продовжив працювати на заслуженому відпочинку та виконав кілька умов. Розмір прибавки залежатиме від зарплати та стажу. Про це йдеться в матеріалі OBOZ.UA. В Україні з 10,4 млн пенсіонерів працювати прод...