Хіти тижня. У найближчий час краще не стане: Вчений приголомшив одкровенням про мутації COVID-19

Після Великодня число заражених коронавірусом буде тільки рости.

Відомий український вчений, доктор біологічних наук, професор, академік Сергій Комісаренко дав прогноз з приводу розвитку ситуації з пандемією коронавируса. Він не згоден з думкою про те, що з приходом літа і підвищенням температури повітря Covid-19 зникне, передають Патріоти України.

"Не треба чекати літа і вважати, що підвищення температури нас врятує. Нас можуть врятувати зміни в геномі вірусу, тобто за рахунок мутацій, але поки що такого немає", - підкреслив академік.

Він нагадав недавню історію з коронавірусами SARS і MERS, які зникли, проте при цьому вони зазнали мутації. "Поки що мутації цього вірусу, на жаль, не зменшують його агресивності, але, на щастя, і не збільшують, що також є важливим", - заявив професор.

Спираючись на офіційні дані статистики вчений вказав на те, що поки не існує об'єктивних даних про те, що Україна виявилася на піку захворювання коронавірусом. Комісаренко додав, що після Великодня, який християни східного обряду відзначатимуть 19 квітня, кількість заражених коронавірусом і хворих зростатиме.
Джерело: Обозреватель

Новий скандал: На Закарпатті жінки напали на військових (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:14

19 квітня на Закарпатті стався черговий конфлікт між місцевими жителями та представниками Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП). Про ситуацію розповіли у Закарпатському обласному ТЦК, передають Патріоти України. Там ...

В Україні змінюються умови військового обліку: Що тепер чекає на чоловіків

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:56

В Україні відбудуться зміни в умовах військового обліку завдяки новому закону про мобілізацію. Зокрема, чоловіки повинні будуть уточнити свої військово-облікові дані без очікування повістки. Крім того, запрацював єдиний реєстр "Оберіг" - там міститься ...