Хіти тижня. Українські шахтарі відповіли Лукашенку на його заклики їхати працювати до Білорусі

Олександр Лукашенко, який виконує обов'язки президента Білорусі, заявив, що готовий замінити працівників, які бастують, на шахтарів з України.

Українські шахтарі не будуть їхати до Білорусі на заміну побратимам, які страйкують проти незаконного режиму Олександра Лукашенка, інформують Патріоти України.

"Президент Білорусі Олександр Лукашенко під час візиту на агрокомбінат "Дзержинський" дозволив собі погрожувати страйкарям тим, що на робочі місця протестуючих приїдуть "безробітні шахтарі з України"... Шахтарі - одна із самих солідарних каст у світі. Запевняю, що ніхто з українських шахтарів не збирається їхати до Білорусі, щоб виступити в якості штрейкбрехерів!", - написав голова Незалежної профспілки гірників України Михайло Волинець у Facebook.

Незалежна профспілка гірників України звертається до своїх білоруських колег зі словами підтримки та вимагає від Олександра Лукашенка не згадувати славетне ім'я волелюбних українських гірників у своїх політичних інтересах.

Останній спекотний день. Синоптики запевняють, що погода щміниться до кінця тижня

четвер, 2 травень 2024, 8:50

2 травня в Україні переважатиме мінлива хмарність без опадів. . Лише у Сумській, Харківській та Луганській областях вдень місцями пройде невеликий дощ, повідомили в Українському гідрометцентрі. . Вітер буде північно-східний, на заході країни - півден...

"Це так не працює": Вчений розповів, у чому шкідливість БАДів

четвер, 2 травень 2024, 8:39

Маркетологи в Україні найчастіше спекулюють на БАДах, називаючи їх засобами "для покращення здоров'я". Але біодобавки не такі корисні, як здається на перший погляд. Про це в інтерв'ю "РБК-Україна" розповів відомий генетик і біогеронтолог, кандидат біол...