Хіти тижня. Уже не перший "подвиг": У метро Києва напівроздягнена пасажирка змусила червоніти чоловіків від "гарячих" танців (відео)

У метро Києва напівроздягнена пасажирка влаштувала шоу. Дівчина тацювала на пероні, а потім у вагоні. Все це потрапило на відео, передають Патріоти України.

Дівчина спочатку пританцьовувала, а коли зайшла у вагон, простягла руки вгору, вперлася у двері і влаштувала танці з елементами тверку. Попри низьку температуру за вікном, наша "красуня" була одягнена дуже мінімалістично: коротка біла сукня з тонкими бретелями, з-під якої проглядалася червона нижня білизна.

Зазначимо, що подібні викрутаси від неї помічають не в перший раз. Причому "загострення" зазвичай трапляються у дівчини з настанням холодів. Рік тому за подібним заняттям її помічали в листопаді і грудні.

Причому раніше "стиль" дівчини дещо відрізнявся - був більше схожий на "клубний". Тепер же вона почала активніше працювати сідницями. Пропонуємо подивитися на більш ранні перли невідомої.

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно