Хіти тижня. В Україні після піщаної бурі з'явилася своя "Сахара" (фото)

Поблизу міста Семенівка Чернігівської області внаслідок піщаної бурі 16 квітня утворилася справжня пустеля. Відповідні фото нетипового явища опублікував на своїй сторінці у Facebook Андрій Дудко, передають Патріоти України.

"Побувай в Сахарі, не виїжджаючи з Семенівки! Аграрії повертають нас у 1840-й рік, коли по Чернігівській губернії було більше 100 000 гектарів пустель. Зараз все в тумані, люди дзвонять, питають, чи не горить десь ліс. Ні, не горить, це родючий шар ґрунту летить собі, куди очі бачать. Ні озимини, ні минулорічної стерні, ні багаторічних трав, всі поля розорані начорно (у нашому випадку нажовто). Якби не Базарна Роща, нові вулиці уже були б по коліно в піску”, – написав він.

Водночас у коментарях під його дописом деякі користувачі мережі висловлювали здивування побаченому. Інші зазначали, що подібне нині коїться не тільки на Чернігівщині.



"Ми робимо все можливе": Українські футболісти отримають посилений захист на чемпіонаті Європи

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:57

Німецькі органи безпеки посилено охоронятимуть збірну України під час участі в чемпіонаті Європи з футболу, який пройде влітку в ФРН. Це підтвердила федеральна міністерка внутрішніх справ Німеччини Ненсі Фезер в інтерв'ю газеті Rheinische Post, пише DW...

Оце так: У Харкові чоловік застрелив з рушниці дружину та доньку і намагався втекти

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:50

У Харкові поліція затримала чоловіка, якого підозрює у вбивстві доньки та дружини. За даними слідства, чоловік скоїв вбивство 24 квітня у власному будинку у Слобідському районі Харкова. Про це повідомили в пресслужбі облпрократури, передають Патріоти ...