Хіти тижня. В Україну йде похолодання і мокрий сніг: Синоптик дала прогноз до кінця тижня

Синоптикиня Наталка Діденко дала прогноз погоди для України на п’ятницю, 13 листопада, та найближчі вихідні - це невелике добове коливання температури повітря, поступове похолодання до нічних "мінусів", антициклональна відсутність серйозних опадів та тумани. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook. Окрема Діденко спрогнозувала погоду для Києва, передають Патріоти України.

За її словами, в столиці в п'ятницю, 13 листопада, буде сухо та прохолодно, вночі 0...+2°С, вдень +4...+6°С. "На значній частині території України завтра також без опадів, періодичні тумани з погіршенням видимості до 100-400 метрів, холодно", – уточнила вона.

Температура повітря найближчої ночі, з 12-го на 13-те листопада, від 3 градусів морозу до 4 тепла, на півдні країни – до +6°С. Вдень у п'ятницю, 13 листопада, очікується +3...+8°С, на Закарпатті та у південній частині України – до +10°С. У суботу та неділю, 14-го та 15 листопада, на півночі можливий невеликий дощ або навіть мокрий сніг. На решті території обійдеться без опадів.

"Вихідні будуть переважно сірими, але все ж ще залишається багато жовтого, помаранчевого та червоного кольорів на деревах й кущах. І, оскільки вибір нашого дозвілля обмежений, гуляйте та милуйтеся тим, чого вже незабаром й так не буде – красивенних листопадових пейзажів. А яскраві кольори перенесіть на одежу, шалики й шапки. Повинні ж ми якось прикрашати наші вулиці", – закликала українців відома синоптикиня.


У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...