Хіти тижня. "Вау! Він впав!": У США зняли на відео загадковий НЛО, який пірнув у воду на очах у військових моряків

В мережу потрапили кадри, на яких зображений таємничий сферичний об'єкт, що летить над узбережжям Каліфорнії. Вони є справжніми, заявили американські військові і зазначили, що відео було знято з корабля ВМС США, зараз інцидент розслідується. Як повідомляє "Профіль", в загальному доступі відео з'явилося в п'ятницю, 14 травня. На ролику видно круглий об'єкт, що летить над океаном, а потім різко пірнає в воду, інформують Патріоти України.

Після публікації відео виступила представник Пентагону Сьюзан Гоф, яка підтвердила, що воно було знято американськими моряками. "Я можу підтвердити, що відео було знято військово-морськими силами, і що UAPTF включили його в свої поточні дослідження", - заявила прес-секретар. UAPTF - Оперативна група по непізнаних повітряних явищах, створена в рамках програми військово-морської розвідки США зі збору інформації про непізнані літальні об'єкти.

На відео чутно, як збиті з пантелику моряки коментують дивне видовище. "Вау, плюхнулось!" - каже один з них, коли НЛО занурився в океан. Військовий наказав іншому моряку встановити дальність і пеленг об'єкта.

Гоф, зі свого боку, ніяких подробиць інциденту не навела, проте режисер Джеремі Корбелла, який опублікував ролик, повідомив, що відео було знято недалеко від Сан-Дієго в 2019 році з військового корабля USS Omaha. За його словами, після того, як об'єкт впав в океан, його уламки спробували знайти фахівці, проте пошуки "виявилися неефективними".

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...