Хіти тижня. Важке отруєння сонячними променями: Дівчина не нанесла захисну косметику і жорстоко поплатилася (фото 12+)

Під час прогулянки Пейтон Вільямс відчула зневоднення, запаморочення та нудоту, але на цьому неприємності для неї не закінчилися...

Пейтон Вільямс до злощасної прогулянки. Фото: соцмережі.

У США у 25-річної Пейтон Вільямс після прогулянки на обличчі утворилися опіки та набряки, які спотворили їй обличчя. Як пише Mirror, дівчина не нанесла на шкіру сонцезахисний крем, що і стало причиною настільки моторошної деформації обличчя, передають Патріоти України.

Зазначається, що під час прогулянки Вільямс відчула зневоднення, запаморочення та нудоту. Але пухлини проявилися тільки на наступний день. У неї так сильно розпухло обличчя, що вона не могла відкрити очі, а на лобі утворилася виразка.

"Мої очі були опухлими і майже не відкривалися. Я ледь могла бачити крізь ці маленькі щілинки", – згадувала вона. Після звернення до лікарів, медики пояснили, що у неї "отруєння" сонячним світлом – важка форма сонячного опіку, який в підсумку послужив причиною розвитку бактеріальної інфекції.

Дівчина пройшла курс лікування антибіотиками і тільки через місяць її обличчя знову відновилося. При цьому у неї постійно були болі, але дівчина не втрачала сили духу і навіть жартувала над собою. Наприклад, вона порівнювала себе з Квазімодо.

"Я могла або сміятися, або вмирати від страху, адже я не знала, чим все закінчиться, і чи будуть ускладнення. Гумор допомагав мені впоратися з хвилюванням", – розповіла Вільямс.

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...