Хіти тижня. Вбив і закопав..: Стали відомі подробиці зникнення 6-річної дівчинки в окупованому Криму (фото)

Трагедія сталася в селі Кропоткіне Роздольнеського району.

В окупованому Сімферополі вітчим зниклої дівчинки Дар'ї Пилипенко 2013 року народження зізнався в її вбивстві. Також чоловік показав, де сховав тіло падчерки, передають Патріоти України з посиланням на Апостроф.

За даними слідства, вдень 12 листопада громадянин України вивіз з дому тіло падчерки і прикопав його землею. Після цього він забрав документи дітей з дитячого саду і спробував виїхати з молодшим сином на материкову частину України, але його завернули, так як у нього не було дозволу від матері дитини.

Цікаво, що повідомлення про зникнення дитини надійшло від вітчима дівчинки. За його словами, він пішов з дому у справах і залишив її одну. По поверненню чоловік виявив, що дитини вдома немає.

Що стосується матері дівчинки, то вона знаходиться в Китаї.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...