Хіти тижня. Вбивця, який у Тернополі зарізав відому тату-майстриню, зробив заяву

Допоки тернопільські поліцейські розшукують 26-річного Андрія Горбатюка, якого обгрунтовано підозрюють у вчиненні вбивства своєї 27-річної знайомої, з’явилась інформація про те, що його матір знала про злочин, повідомляють Патріоти України.

Так, жінка зізналася правоохоронцям, що тієї ночі її син повернувся додому. За її словами, він повідомив, що вбив Тетяну Подвашецьку. Після цього взяв з дому декілька сотень доларів та, переодягнувшись, пішов з квартири.

Мама розшукуваного розповіла, що він, начебто, попрямував у сторону Львова автобусом. Однак, є інформація про те, що підозрюваного бачили у Тернополі.

Тим часом поліція проводить заходи щодо встановлення місцезнаходження тернополянина, який в ніч на 16 квітня у квартирі на вул. Л. Курбаса 9 вбив свою давню подругу кількома ударами ножа.

Джерело: ternopoliany.te.ua

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...