У Тернополі жорстоко вбили екстравагантного майстра тату (фото)

27-річна загибла Тетяна Подвашецька

У Тернополі у квартирі була жорстоко вбита 27-річна дівчина - майстер тату-салону. На тілі загиблої поліція виявила ножові поранення, повідомляють Патріоти України.

Труп 16 квітня знайшли подруга матері загиблої і робітник, який робив ремонт у квартирі, повідомили у прес-службі ГУНП у Тернопільській області.

За даними сайту "Тернополяни", загиблу звали Тетяна Подвашецька. Видання зазначає, що дівчина була досить впізнаваною в місті, оскільки більшу частину її тіла вкривали татуювання. У соцмережах у неї було безліч шанувальників.

"Жила дівчина разом із чоловіком, спільно тримали тату-салон", — зазначили журналісти. Начальник прес-служби ГУНП у Тернопільській області Сергій Крепа у коментарі підтвердив, що дівчина, яка загинула у квартирі — майстер тату-салону.

Місцеві кажуть, що до вбивства дівчини може бути причетний один з її знайомих. Однак крапку у трагедії можна буде поставити після об'єктивного розслідування.

Джерело: Обозреватель

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...

В Україні банки без пояснення причин блокують рахунки: Що треба знати всім

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:48

Українці масово скаржаться на блокування своїх рахунків без пояснення причин. Банки мають право розірвати договір і поставити клієнта перед фактом, повідомивши листом на електронну пошту, передають Патріоти України. Адвокати та деякі суди вважають, що ...