Хіти тижня. Вдарив дівчину по голові, схопив і потягнув: У Харкові затримали небезпечного покидька, котрий полював на кладовищі (фото, відео)

Зловмисник злякався і намагався втекти, проте пожежники з 5-ї пожежної частини затримали його і здали поліцейським.

Зловмисник, який напав на дівчину у Харкові. Фото: скріншот з відео.

У Харкові 22 липня на кладовищі № 3 на вулиці Спортивній невідомий чоловік напав на дівчину. Про це повідомляють користувачі соцмереж, передають Патріоти України.

Зловмисника затримали, і відповідне відео моменту його затримання було також опубліковано в соцмережах. За інформацією очевидців, зловмисник ударив жертву по голові, схопив і потягнув. Дівчина почала голосно кричати, тим самим звернувши на себе увагу.

Зловмисник злякався і намагався втекти, проте пожежники з 5-ї пожежної частини затримали його і здали поліцейським. Як розповів помічник начальника ДСНС в Харківській області Ігор Лупандін, один з пожежників вийшов у двір і почув з боку кладовища, яке примикає до території пожежної частини № 5 пронизливий жіночий крик.

Хлопець пішов подивитися, що відбувається, і в цей момент він побачив, як через паркан на територію пожежної частини з боку кладовища перелазить невідомий чоловік. Пожежний спробував його зупинити, однак той вирвався і втік у двори.

«Рятувальники кинулися наздоганяти невідомого і по дорозі зустріли хлопця на скутері, який розповів, що бачив молодого чоловіка, схожого за описом, який просив відвезти його куди-небудь і мало не забрав скутер. У підсумку наші співробітники зловмисника затримали і передали поліції», - розповів Лупандін.

Постраждалій дівчині до пожежної частини викликали «швидку». Після огляду медики все ж відвезли її в лікарню.

А ви це знали? Українцям розповіли, як довго потрібно зберігати паперові платіжки за електрику

вівторок, 23 квітень 2024, 11:22

Не виключено, що невдовзі українцям платіжки за комунальні послуги будуть надходити лише в електронному варіанті, передають Патріоти України. Те, що паперові документи потрібно зберігати протягом трьох років, у компанії YASNO назвали «міфом», відзначи...

Оце так: На Одещині прикордонник втік до Молдови у той час, коли його брат воює на фронті

вівторок, 23 квітень 2024, 10:27

На Одещині прикордонник під час патрулювання вирішив втекти до Молдови у той час, коли його брат боронить Україну на фронті. Про це повідомили у соцмережах, передають Патріоти України. Інцидент нібито трапився у селі Серпневе колишнього Тарутинського ...