Хіти тижня. "Від осинки не народяться апельсинки": Спливли нові деталі про українку, яка викинула паспорт і стала "знаменитою" (фото)

Відео з жінкою з Харківської області, яка викинула свій паспорт, через те, що її з дітьми не пустили на рейс до Стамбула, викликало великий резонанс в мережі. У ролику розгнівана жінка лає Україну, її приклад наслідують діти, передають Патріоти України. Користувачі мережі знайшли Instagram українки й з'ясувалося, що вона родом з Дружківки Донецької області.

Названо ім'я скандальної українки

Правда, через деякий час жінка закрила свій обліковий запис. Мабуть, якомога далі від гніву користувачів. Також спливло й ім'я скандальної мами двох дітей, яким вона подає своєрідний приклад, викидаючи паспорти на землю. Її звуть Людмила Чмульова.

Реакція мережі на вчинок Українки

Так, наприклад, активіст Владислав Шевчук відреагував на дії українки у своєму пості. Він упевнений, що вона ще буде вибачатися.

"На відео - розгнівана через проблеми з вильотом до Стамбула туристка, яка показово викинула український закордонний паспорт, це ж повторили і її діти. Упевнений, що незабаром вона буде вибачатися за свій ганебний вчинок. А для прискорення цього, друзі, давайте зробимо її "відомою", - написав Шевчук.

У коментарях українці висловилися й одноголосно прийшли до думки, що в цій ситуації дуже шкода дітей, які копіюють свою маму.

  • Чому досі нема реакціі держави? Хто ці люди i іх особистості? Як що це ОРДЛО, то іх паспорти не дійсні. Все інше маячня.
  • Яке ж воно двинуте. Краще б спалили. Бути просто особою без паспорту ж легше.
  • Від осинки не народяться апельсинки!!! Попри те, що я не є українкою, моїм дітям ні разу в голову таке не приходило навіть. Це називається - немає поваги до себе, і нічого не поробиш. Шкода дітей...
  • Я не бачу тут українців...мова не українська, ненависть в устах навіть дітей...
  • Фі, яка дівчинка неприємна, ну а так-то в цілому є ознаки порушення закону. Також дитячий омбудсмен повинен зацікавитися дурепкою.

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.