Хіти тижня. Водіям на замітку: Що відбувається, коли в авто лопається шина на швидкості 200+ км/год (відео)

На сервісі YouTube з'явилося відео, яке наочно показує, що відбувається, коли в автомобіля лопається шина на великій швидкості. Ролик був знятий на трасі Нюрбургринг у Німеччині камерою, встановленою в салоні самої машини, передають Патріоти України.

Як видно на кадрах, водій тюнингованого Lamborghini Huracan потужністю 1200 к.с. (до атмосферного двигуна був доданий компресор) на швидкості 210 км/год раптово втрачає керування, після чого йде в тривалий неконтрольований занос. Лише дивом йому вдалося уникнути серйозних наслідків.

Момент "прострілу" колеса показано на 3-й хвилині, а до цього моменту можна насолоджуватися звичайною поїздкою "Північною петлею".

До речі, шини грають велику роль у безпеці на дорогах. Наприклад, лише в одній Великій Британії щорічно відбувається близько 3000 аварій, безпосередньо пов'язаних із неякісними покришками. Крім того, через шини відбувається вдвічі більше аварій, ніж через використання мобільного телефону за кермом.

Треба почекати: Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло

четвер, 25 квітень 2024, 8:48

В Україні посеред цього тижня розпочнеться поступове підвищення температури. Втім, швидкого повернення тепла очікувати не варто. Про це NV розповіла синоптикиня Укргідрометцентру Наталія Птуха, передають Патріоти України. За її словами, на погоду вплив...

"Захист України" стосується всіх: У Раді ухвалили законопроєкт, за яким хлопців і дівчат не розподілятимуть

четвер, 25 квітень 2024, 8:30

Депутати Верховної Ради більшістю голосів ухвалили в першому читанні законопроєкт №11092, яким пропонують скасувати розподіл у навчанні дисципліни "Захист України" для хлопців і дівчат. "За" проголосували 291 парламентар, передають Патріоти України. Пр...