Хіти тижня. Волав Зеленському "Ганьба!" на весь Майдан: Стягнули з паркану, заламали, розбили голову. Більше про затримання охоронцями Зеленського учасника бойових дій на "Ході Гідності" (відео)

У мережі з'явилась початок неприємного інциденту, фінал котрого занепокоїв громадськість своїм бруталізмом під час промови президента України Володимира Зеленського на Марші Гідності до Дня Незалежності в Києві. Як наголошує журналіст Соня Кошкіна, охорона ринулась на зухвальця, після того, як той почав соромити президента з початком його виступу. Чи був це саме той "крикун", чи потрапив під "гарячу руку" переляканої криками охорони, наразі не відомо, зазначають Патріоти України. Однак факт залишається фактом, жорстки дії проти влізлого на паркан ветерана поліцейські почали під час виступу президента.

Кадри початку "приборкання непокірного", опублікував журналіст Євген Спірін. На них видно, як представники Нацполіціі намагаються втихомирити ветерана.

"Уся суть в одному відео. На Майдані виступає Зеленський, на тлі грає гімн, на паркані сидить мужик, якого намагаються зняти кілька копів і мужики в спортивних штанях. Він їм кричить: "Що я вам зробив?". Чоловік із посвідченням учасника бойових дій. У підсумку його скинули з паркану, заламали, розбили обличчя об плитку, забрали", – йдеться в коментарі.

У той же час у мережі починають невтішно відгукуватися про шоу, яке влаштували на Майдані на День Незалежності.


Близький друг і колега 56-річного Дмитра Капранова назвав причину його раптової смерті

вівторок, 16 квітень 2024, 19:52

Причиною смерті 56-річного українського письменника і книговидавця Дмитра Капранова – брата-близнюка Віталія Капранова – став серцевий напад. Про це 16 квітня розповів його друг і колега Сашко Лірник, передають Патріоти України. "Мені абсолютно не хоче...

Опитування показало, як змінилося ставлення чехів до біженців із України

вівторок, 16 квітень 2024, 18:58

Більше половини громадян Чехії вважають, що прийняли більше біженців з України, ніж їхня країна здатна була прийняти. При цьому, порівняно з минулим роком, більше чехів стали вважати, що українці краще інтегруються в чеське суспільство, передають Патрі...