Хіти тижня. "Вона хвора?": Мережу шокували нові фото української Кім Кардашьян

Блогер і модель Олена Омович, яку називають у мережі українською Кім Кардашьян, зіткнулася з критикою за надмірну худорлявість, передають Патріоти України.

Вона опублікувала в Instagram нові знімки в облягаючому нюдовому боді. У коментарях до фото фоловери розкритикували її за надмірну худорлявість і порекомендували не жартувати зі своїм здоров'ям:

«Анорексія?», «Не жартуй зі своїм здоров'ям, харчуйтеся правильно», «Як з концтабору втекла», «Мені здається, ти чимось хворієш!», «Ти така худа!!! Це не сексуально», «Схожа на черв'яка з фільму люди в чорному», «Вже занадто худа», «Ой, що з нею, вона хвора?», - пишуть в Мережі.

Омович також розмістила відверте фото, зроблене на відпочинку в заміському комплексі в лісі під Києвом. На знімку модель зображена оголеною, прикриваючись білим простирадлом.

"Моя дружина її майже вкрала": Прикордонник поділився історією порятунку дівчинки з окупації

субота, 11 травень 2024, 14:02

Український прикордонник поділився зворушливою історією дівчинки, яка намагалася виїхати під час окупації Харківщини на вільну територію. Про це повідомляє пресслужба ДПСУ, передають Патріоти України. За словами прикордонника Дмитра, він на той час був...

"Решта моєї родини в Україні": Телеведуча Мосейчук поскаржилась на хейт через еміграцію старшого сина до Німеччини

субота, 11 травень 2024, 13:52

Телеведуча та журналістка Наталія Мосейчук заявила, що «опинилася в епіцентрі інформаційної атаки». Журналістка зазначила, що її висловлювання про мобілізацію були «вирвані з контексту» і «маніпулятивно інтерпретовані». Мосейчук нарвалася на хейт після...