Хіти тижня. Вражаюча негода накрила російську столицю (фото, відео)

У столиці Росії, Москві, 14 квітня розпочався сильний снігопад, супроводжуваний шквальними поривами вітру.

Через це в місті і області оголошено "жовтий" рівень небезпеки. Також снігові опади можливі і в Підмосков'ї. Пориви вітру, за даними Гідрометцентру, місцями сягатимуть 15 метрів на секунду, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

"Жовтий рівень позначає потенційно небезпечні погодні умови", – уточнили синоптики.

Крім цього, в місті можливий град, повідомила в Twitter блогер Lara V. "За прогнозом в Москві +2, йде вологий сніг, місцями зливовий, часом можливо град, вдень +4 і +6, ранковий сніг перейде в невеликий тривалий дощ зі снігом, який посилиться до вечора", – уточнила вона.

У Москві вночі похолодає до -1, а в передмісті до -3.

Також зима повернулася і в інші центральні області РФ. Сніг та мокрий сніг випав у Калузькій, Тульській, Рязанській, Володимирській та Нижегородській областях, пише агентство "Москва".

До 600 євро на людину: Названо суми, які роздають біженцям з України в найпопулярніших країнах ЄС

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:56

Українські переселенці, шукаючи притулок за кордоном, можуть розраховувати на фінансову підтримку від країни, де вони перебувають. Найбільше українських біженців знаходиться у Німеччині, Франції, Італії, Польщі та Чехії. Розміри соціальних виплат від ц...

В Україні засуджені зможуть служити в ЗСУ навіть офіцерами, але є умова: У Раді пояснили механізм

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:44

Генеральним штабом Збройних сил спільно з Міноборони та Мін’юстом було розроблено законопроєкт про можливість мобілізації засуджених. Документ передбачає обов’язкову згоду не лише самих в’язнів, а й командирів частин, де будуть створені такі окремі спе...