Хіти тижня. "Все, за що я його полюбила, - удаване": Екс-дружина Володимира Путіна зробила сенсаційне зізнання

За словами Людмили Путіної, нескінченні катування зламали її волю. Жінка погодилася на всі умови чоловіка, аби отримати свободу.

Людмила Путіна боялася свого чоловіка. Фото: Postimees.

Екс-дружина Володимира Путіна Людмила зробила сенсаційне зізнання про шлюб з російським президентом. Вона через 6 років після розлучення дала інтерв'ю закордонним журналістам. І розкрила правду про те, як президент Росії жорстоко з нею обійшовся, передають Патріоти України.

"Заміж я виходила за бравого офіцера-розвідника, але чим ближчими ми ставали, тим яскравіше я розуміла, що майже все, за що я його полюбила – удаване. Він був жорстокою людиною, можна навіть назвати його "тираном". Він ніколи не зважав на мою думку, просто не помічав мого існування", – заявила Людмила Путіна.

Вона зауважила, що була потрібна політику лише для довідки про склад сім'ї та виховання дітей. "Мені важко про це говорити, але він бив мене, принижував, знущався наді мною. Життя з Володимиром було тортурами", – зізналася Людмила.

Додала, що неодноразово намагалася розлучитися. Але Володимир Путін був категорично проти і навіть відправив дружину в психіатричну клініку, щоб уникнути публічного скандалу. "Я пройшла через усі кола пекла … Наркотики, психотропні речовини, знущання. На довгий час мене замикали в ізоляторі і я довго не бачила сонячного світла, не бачила людей", – згадала Людмила Путіна. За її словами, катування зламали її волю. Жінка погодилася на всі умови чоловіка, аби отримати свободу.

Джерело: Gazeta.ua

Це може здивувати! Які професії значно підвищують ризик деменції - дослідження

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:30

Вчені дійшли висновку, що рутинна робота може сприяти погіршенню когнітивних здібностей і навіть стати передумовою розвитку деменції через невисокий рівень мозкової стимуляції під час професійної діяльності. Про результати дослідження пише CNN, переда...

Німеччина припиняє фінансову допомогу для українських біженців: Стало відомо, кому саме, чому і як

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:28

Уряд Німеччини, зіткнувшись із великою кількістю українських біженців, які відмовляються від пропозицій щодо працевлаштування, розглядає можливість припинення фінансової підтримки для цієї групи осіб. Згідно з останніми даними, 77% українських біженців...