Хіти тижня. "Все життя так хотів на*уй їздити. П*зда. Відчуваю себе богом"": Поліцейський з пляшкою пива влаштував "виставу" за кермом (відео)

Співробітник Приморського райвідділу поліції Одеси Сергій Коваль їхав за кермом BMW з пивною пляшкою. Відео було опубліковано в сторіс на його сторінці в Instagram, передають Патріоти України.

"Все життя так хотів на*уй їздити. П*зда. Відчуваю себе богом", - коментує він, відпиваючи ковток з пляшки. Дата і час зйомки не відомі. "Новий начальник, красиве життя. Модні машини. Особисті водії. Але зараз не про нього, зараз про любителів пити пивко за кермом модної тачки зі слідчого відділу. Послухайте мрії цього Бога. Мені додати нічого", - прокоментував журналіст громадської організації "Безпечне місто" Юрій Головчук, який розповсюдив відео з поліцейським, який п'є за кермом. Поки офіційної реакції немає.

В Україні працівників зможуть звільняти за неповідомлення про родичів, які лишилися на тимчасово окупованій території

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:58

У роботодавців з’явиться нова підстава для звільнення працівників - неповідомлення працівниками роботодавцю інформації щодо наявних у них зв’язків з фізичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій території України, передають Патріоти Україн...

Це ще не кінець! Кліматологиня попередила українців про нові бурі з пилом із Сахари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:45

Пил із Сахари, що долітає до України, рідкісне явище, але воно підпорядковується атмосферній циркуляції. Влітку українцям варто очікувати його повернення. Про це в ефірі телемарафону заявила кліматологиня, фахівчиня в галузі зміни клімату та довгострок...