Хіти тижня. Вирвала прямо з рук: Величезна та агресивна акула-молот відібрала улов у рибалки (відео)

Хижак кружляв біля рибальського човна, лякаючи всіх своїм розміром.

У прибережних водах Коста-Ріки голодна акула-молот вирвала улов з рук рибалки. Відео інциденту опубліковано на сайті LADbible, передають Патріоти України.

Зазначається, що рибалка Хозе Андрес Дельгадо Кампос вийшов з приятелями в море, щоб зайнятися трофейною риболовлею. Через деякий час він підчепив на гачок великого тарпона і вже хотів відпустити його, як раптом на рибу напала величезна акула-молот.

Хижак кружляв біля рибальського човна, лякаючи всіх своїм розміром. Кампос і його друзі не захотіли віддавати улов акулі. Один з рибалок навіть опустив руки в воду, щоб врятувати рибу. Попри їхні зусилля, акула з'їла тарпона.

"Ця акула-молот була величезною і дуже агресивною, але ми хотіли спробувати врятувати тарпона", – розповів Кампос.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...