Хіти тижня. "Их нравы...": П'яна російська актриса жорстоко побила 13-річну дочку

Зараз дівчинка перебуває в лікарні.

Віра Воронкова

Відома актриса театру і кіно Віра Воронкова, яку називають російською Фанні Ардан, завжди несе своєю персоною нескінченний оптимізм. Знаменитість неодноразово хвалилася, що ніколи не відчувала браку в любові та уваги з боку чоловіків. Тому не дивно, що зірка народила двох дітей від різних шлюбів. Однак навіть найвідданіші шанувальники не могли підозрювати, що жінка здатна знущатися над дітьми, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Як повідомляє Telegram-канал Mash з посиланням на власне джерело, зірка серіалу «Рік культури» і фільму «Стомлені сонцем-2» жорстоко побила свою 13-річну дочку.

Стверджується, що Віра Воронкова на протязі дня вживала спиртні напої. За словами дочки, їй набридло бачити матір в такому стані, тому вона вирішила сховати пляшку. Як каже дівчина, вона зовсім не очікувала, що мати настільки розлютиться і почне її бити.

Джерело також повідомляє, що дочка Воронкової зателефонувала старшому брату Івану. Але той, судячи з усього, не встиг прийти на допомогу.

Зараз підліток знаходиться в лікарні із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, забоєм грудної клітини та живота.

У справі розбирається поліція. При цьому, сама Віра Воронкова поки не коментує ситуацію.

У РФ студентів відраховують за відмову проходити навчальну практику на військових підприємствах

середа, 8 травень 2024, 18:55

У Росії студентів Балтійського державного технічного університету "Военмех" спрямовують на військові підприємства у межах навчальної практики, а в разі відмови студента проходити її - відраховують з вишу Про це повідомляє Центр національного спротиву. ...

Попит падає: Європейці відмовляються від споживання м'яса - дані дослідження

середа, 8 травень 2024, 18:54

Споживання м'яса поступово, але вірно падає у Європі. У 2023 році в країнах ЄС на душу населення припало в середньому 64,2 кг м'яса. Але між окремими державами-членами ЄС є великі відмінності. Про це пише ISN з посиланням на дані Agrarmarkt Information...