Хіти тижня. Задіяли понад ​500 правоохоронців: Спецоперація по нейтралізації рекетирів, котрі тероризували Білу Церкву (фото)

Поліція Київської області проводить у Білій Церкві затримання учасників злочинної організації, які вимагали гроші у жителів області з погрозою та застосуванням насильства. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції, зазначають Патріоти України.

«Поліцейські встановили, що на території міста діяли три злочинні угрупування, які займалися тиском на бізнес, шляхом вимагання та побиття людей», - йдеться в повідомленні.
У місті одночасно проводять 50 обшуків. Працюють понад 500 оперативників кримінальної поліції, спецпризначенці, слідчі, прокуратура.
Відкрито кримінальні провадження за ст. 189 (вимагання) та ст. 255 (створення злочинної організації) Кримінального кодексу України, згідно з якими і проводяться заходи щодо затримання, знешкодження та ліквідації цих злочинних угруповань.
«Звертаємось до жителів міста Біла Церква та Білоцерківського району. Якщо ви стали жертвою такого злочину, негайно звертайтесь з заявами до поліції», - закликають в поліції.
«Після проведення обшуків, відповідного аналізу та затримання підозрюваних в порядку ст.208 КПК України керівник поліції Київської області Андрій Нєбитов в понеділок, 29 липня, розповість на брифінгу деталі такої спецоперації», - додали в поліції.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...

ДБР завершило розслідування щодо загибелі помічника Залужного

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:40

Державне бюро розслідувань завершило досудове розслідування щодо офіцера з Апарату помічників головнокомандувача ЗСУ Олега Тімченка, який подарував гранати загиблому колезі Геннадію Частякову, йому інкриміновано вбивство через необережність. Про це пов...