Хіти тижня. "Жахливо бути твоїм колишнім": Чоловік покинув дружину, і вона помстилася (фото)

Як саме? З пампушечки просто стала культуристкою.

Австралійку так зачепило розлучення з чоловіком, що з відданої фанатки ресторану KFC вона перетворилася в модель, яка знімається в купальниках. Трохи злості, трохи образи на колишнього плюс праця - і ідеальне тіло помсти готове, передають Патріоти України
Кірстен Айсбетт, 30-річна жителька Вікторії, Австралія, поділилася історією свого шляху від затятої любительки фастфуда до фітнес-леді з виданням The Sun. Прийти до успіху дівчині допомогла неприємність - розлучення з чоловіком.
Практика показує, що схуднення в "качалці"- один з кращих способів помсти колишнім. Втім, іноді, щоб розквитатися з кривдником, вистачає і фастфудної дієти - довела дівчина, яка скинула вагу, харчуючись в «Макдоналдсі».
Кірстен довелося вдатися до більш серйозних заходів. Австралійка була повненькою ще до шлюбу - дівчина згадала, яких зусиль і мук їй коштувало влізти у весільну сукню. Двох років шлюбу вистачило, щоб Кірстен набрала ще більшої ваги.


Кірстен впала в депресію, від самотності стала страждати тривожністю, а життя без чоловіка здавалася їй нестерпним. У дівчини навіть почалися панічні атаки, і вона звернулася до психотерапевта. Лікар виписав їй антидепресанти, але від таблеток австралійка стала відчувати себе зомбі.

В один прекрасний день дівчина навіть відпросилася з роботи через це. Сидячи в своїй машині, вона зрозуміла, що не хоче жити так, а значить, потрібні серйозні зміни.

Тоді Кірстен вирішила поміняти як свої харчові звички, так і спосіб життя. Дівчина стала відвідувати спортивний табір для жінок разом зі своєю подругою, а також замінила смажену курочку з KFC і картоплю фрі більш здоровою їжею - овочами, рисом, м'ясним фаршем.

Це допомогло: Кірстен перестала сумувати на самоті, трохи скинувши вагу, стала більше часу проводити з друзями. Невеликий прогрес допоміг дівчині знайти в собі сили рухатися ще далі. Австралійка стала займатися з персональним тренером, і результат не змусив себе чекати.



Спочатку дівчина схудла на шість розмірів, скинувши 27 кілограмів. Цього їй здалося мало, і Кірстен посилила свій режим: вона повністю відмовилася від алкоголю, зате почала кожен день вставати о пів на п'яту ранку, щоб встигнути зробити 45-хвилинну пробіжку до роботи.

Після Кірстен чекали ще півгодини воркауту.

Тепер одне з правил життя австралійки - робити 20 тисяч кроків щодня. Ця схема принесла Кірстен користь - вона схудла ще на 13 кілограмів і стала важити всього 55 кіло. Це дозволило дівчині знайти собі нове покликання - бодібілдинг.

Кірстен знімається в купальнику і вже взяла участь в змаганнях культуристок. Дівчина була горда вже тим, що зуміла потрапити на змагання, тому перемога в них стала для неї приємним сюрпризом.

Ловлячи поглядом своє відображення в дзеркалі, я пишаюся тим, як виглядаю. Ще більше я пишаюся тим, як я себе почуваю, - зізнається австралійка.

Друзі Кірстен після її перевтілення в бодібілдершу навіть трохи співчувають її колишньому чоловікові.

Жахливо бути твоїм колишнім на даний момент, - жартують вони.

А ось сама дівчина більше про екс-дружині не думає, та й нового партнера не шукає.

Був лише один чоловік, якого мені потрібно було полюбити, і це я! - каже дівчина.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...